Det har inte hänt något speciellt sedan sist, jag har just avslutat en intensiv period på universitetet och Lussan har varit bortrest så jag har tränat på egen hand. Jag har passat på att rida mycket ute i snön, dels för att hålla både häst och ryttare på gott humör men även för att det ger ett utmärkt tillfälle att träna utan att hästen tar det som en vanlig träning i ridhuset. Det blir alltid lite extra energi ute, så det är perfekt att träna till exempel piaff och passage. Tyvärr har det fina underlaget bytts ut mot isgata så nu går det knappt att ta sig till ridhuset.    

Nu har det gått några veckor på det nya året, och propositionerna börjar komma, så det börjar bli hög tid att planera för hur tävlingsåret ska se ut. Fokus ligger på att rida några Lövsta Future Challenge-tävlingar, så jag tänkte planera vår tävlingstermin utifrån dessa tävlingar. Bertram blir lätt spänd och letar spöken på tävlingsbanan, framför allt i början av säsongen, så vi behöver tävla av oss innan det blir allvar.

Jag ser verkligen fram emot den kommande säsongen och det ska bli kul att komma ut på tävlingsbanan efter vinterns träning.

 

Gilla vår hemsida

Här kan du se mer av oss på Facebook

Kontakt

Lövsta Future Challenge
Lövsta Gård
194 91 UPPLANDS VÄSBY

www.lovstafuturechallenge.se
info@lovstafuturechallenge.se