Filip Ågren och Cardina bäst U25-ekipaget i Lövsta Future Challenge Jumping!

En spännande helg med många fina rundor från både Lövsta Future Challenge Jumping Unga Hästar och U25-ryttarna avgjordes allt under söndagen i Scandinavium. Det blev till slut Gudrun Patteet som stod som vinnare för de Unga Hästarna och Filip Ågren som tog hem segern i Lövsta Future Challenge Jumping U25.

Lövsta Future Challenge Jumping U25 är satsningen på unga ryttare som ger fem blivande stjärnor möjligheten att möta världseliten under tävlingarna i Scandinavium. Ekipagen har möjlighet att plocka poäng i alla 1,45 klasser och högre under tävlingarna i Scandinavium.

Det var fem unga talanger som red under Gothenburg Horse Show med de gröna armbindlarna; Rebecca Hallberg Fischer, Ottilia Lundgren, Filip Ågren, Karin Martinsen och Alice Tapper. Filip Ågren tillsammans med stoet Cardina levererade fina rundor och knep meetingpriset för U25-ryttarna.

-”Jag har en gammal häst så jag är glad för varje framgång som jag får. Vi lär oss en hel del av att vara här, atmosfären är riktigt bra. Det är mitt andra år som jag är här och tävlar, det är kul att få vara med. Planen är att fortsätta utvecklas och kanske kunna vara med nästa år igen!” berättar Filip.

Filip Ågren och Stephanie Holmén kommer att klimatkompenseras under ett års tid. I klimatkompensationen räknas utsläpp från resor in och det kommer att landa på ungefär sju ton koldioxid som kompenseras.

Foto: Roland Thunholm