Finalisterna i LFC Dressage skänker prylar till välgörenhetsbloppis

Nästa fredag avgörs årets omgång av Lövsta Future Challenge Dressage i Friends i samband med Sweden International Horse Show. Inför finalen har finalisterna skänkt varsin pryl till en välgörenhetsbloppis där alla pengar går till WWF:s regnskogsprojekt på Borneo.

Jimmie Choo SEQs OS-grimma kan bli din, liksom Gunilla Byströms första kandar. Eller Amanda Eklunds fina Pikeur-jacka. Eller varför inte en snygg surströmmingslampa som Mathilde Hannell haft hemma? Inför finalen i Lövsta Future Challenge Dressage på Friends har finalisterna donerat varsin pryl till en välgörenhetsbloppis. Alla pengar som kommer in på försäljningarna doneras till Världsnaturfondens Borneoprojekt där återplantering av regnskog hjälper både klimat och de arter vars livsutrymme starkt begränsats de senaste åren.
Alla prylar läggs upp som auktioner på Tradera. De avslutas på torsdag kväll innan finalen och vinnarna av auktionerna kan hämta ut sina saker under helgen på Friends.

Förutom att pengarna går till att stötta regnskogen vill vi på Lövsta Future Challenge påminna om fördelarna med att köpa begagnat i stället för nytt. Att köpa second hand tär mindre på jordens resurser eftersom det inte går åt varken råvaror eller energi för att producera en ny produkt.

Läs mer om regnskogsprojektet här: http://www.wwf.se/wwfs-arbete/wwfs-arbete/asien/borneo/1133793-borneo-startsida

Här är länkar till alla auktioner:

Jimmie Choo SEQs OS-grimma (Mads Hendeliowitz)

Gunilla Byströms första kandar

Eva Fahlbrinks frack

Sanna Nilssons varma vinterjacka

Mathilde Hannells surströmmingslampa

Amanda Eklunds Pikeurtröja

Alva Landers hoppträns