Följ den spännande upplösningen av Lövsta Future Challenge Dressage live

Kan du inte vara på plats på Friends på fredag förmiddag då finalen i Lövsta Future Challenge Dressage avgörs i Friends Arena? Misströsta inte. Precis som förra året livesänder vi finalen på webben!

Det är många ekipage som gått vidare från Lövsta Future Challenge Dressage till en internationell karriär i Grand Prix. Jimmie Choo SEQ och Mads Hendeliowitz deltog till exempel i 2013 års säsong och i somras var de med i laget som representerade Sverige i OS i Rio. Andra som nått fina internationella framgångar är till exempel Emilie Nyreröd/Miata, Caroline Darcourt/Paridon Magi och Charlotte Haid Bondegaard/Roberto des Frettes.  Det svenska U25-laget tog bronsmedalj i det första U25-mästerskapet i Hagen i Tyskland i somras och i laget ingick Lövsta Future Challenge-deltagarna Marina Mattsson och Mathilde Hannell.

Sannolikheten att det är några av Sveriges framtida dressyrstjärnor som gör upp i fredagens final i Friends är med andra ord stor. Finalen startar klockan 10.30 på fredag förmiddag och kan du inte vara på plats så kommer du att kunna följa finalen live på www.lovstafuturechallenge.se/live-sandning.
– Vi är förstås oerhört glada och tacksamma över att få möjligheten att livesända finalen. Det är en fantastisk möjlighet för ridsportintresserade att kunna följa några av Sveriges mest talangfulla hästar och ryttare, innan de nått den absoluta toppen, säger Emma Rost, som är kommunikationsansvarig för Lövsta Future Challenge.

Louise ”Lussan” Nathhorst är en av initiativtagarna till tävlingen och hon är överväldigad av intresset för Lövsta Future Challenge.
– Det är jätteroligt att intresset är så stort. Vi får förfrågningar även från andra länder om att vara med i Lövsta Future Challenge, säger hon.
För att kunna titta på livesändningen behöver man inget mer än en dator, platta eller smartphone och en browser. Det är gratis och kräver inga abonnemang.