För sjunde gången i rad (!) firar Lövsta Future Challenge midsommar i Everlöv

Lövsta Future Challenge-kval i Everlöv på midsommar är numera lika säkert som sill och jordgubbar. Vi har nått mitten på säsongen och mycket kan fortfarande hända i rankingen. Till helgen är 24 ekipage anmälda till Lövsta Future Challenge och flera nya namn kliver in i avdelningen Unga hästar. Det bäddar för en spännande kvalomgång.

I dagsläget är det Lina Dolk med gentlemannen Biggles som ligger i ledningen i för U25-ryttarna, följd av Isabella Tovek och Nina Rademaekers.
Marina Mattsson och Quatermain är nyblivna svenska mästare i U25-kategorin. I Lövsta Future Challenge tävlar de dock i unghästklassen, där ekipaget just nu ligger i ledning, före Jeanna Högberg och Fiorucci Ht.

Det känns riktigt bra inför midsommarens kvalomgång. Quatermain har fått ta det lite lugnt efter SM och nu börjar vi finslipa lite på formen inför helgen. Det är skönt att ha en sådan tävling i ryggen, det gör att vi känner oss förberedda, säger Marina Mattsson .

I Everlöv får vi se några nya bekantskaper bland unghästarna, bland andra Johanna DueBojes Mazy Klövenhöj och Johan Svenssons Rosmarin. På U25-sidan rider Cecilia Bergåkra sitt första kval för säsongen på Duschesse.
Lövsta Future Challenge kval tre avgörs på midsommardagen under Everlövs midsommartävlingar.
Hela den aktuella rankingen för både U25 och Unga hästar hittar du på: https://online.equipe.com/sv/competitions/23397

Foto: Anna Fux