Isabella och Jeanna upp i ledning efter första kvalet

I helgen reds årets första omgång av Lövsta Future Challenge Dressage på Strömsholm. Elva ekipage gjorde upp om de första poängen i avdelningen Unga hästar och arton ekipage i avdelningen U25. Bäst i klassen var Jeanna Högberg på Fiorucci Ht respektive Isabella Tovek på Sam Donnerhall.

U25-ryttarna var först ut under lördagens tävling. Bäst gick det för Isabella Tovek på sin elvaårige valack Sam Donnerhall som vann på fina 70.931% och fick med sig 40 poäng från kvalet. Över huvud taget var det hög standard på ritterna och idel välkända Lövsta Future Challenge-namn toppar resultatlistan. Tvåa var Linda Dolk på numera 20-årige hingsten Biggles. De red ihop 69.951% och får med sig 34 poäng. På tredje plats hittar vi Emma Jönsson på Tango med 69.118%.

Även de Unga hästarna gjorde fint ifrån sig idag. I topp gick Jeanna Högberg på härlige nioårige hingsten Fiorucci Ht. Tillsammans red de ihop 70.294% och får även de med sig 40 poäng. Andraplatsen gick till Karin Öljemark på Samson med 69.706% och på tredje plats kom Mattias Jansson med Constantine P på 65.931%.

Hur rankingen ser ut efter första kvalet hittar du HÄR.

Resultat för U25 på Strömsholm

Resultat för Unga hästar på Strömsholm