Lövsta Future Challenge Dressage drar igång igen efter tävlingsstoppet

Vi är glada att kunna meddela att den nionde säsongen av Lövsta Future Challenge Dressage fortsätter efter vårens tävlingsuppehåll. Årets första kval genomfördes den 14 mars på Strömsholm, där Emelie Nyreröd/Floppy Disc och Emma Jönsson/Donizetti 39 knep de två förstaplatserna. 

Vi är glada att ha med en ny arrangör, nämligen Grevagårdens Ryttarförening, som kommer att stå som värd för kval två under vecka 31.

På grund av pågående pandemi kommer tävlingarna att se lite annorlunda ut än vad vi är vana vid. Det är superviktigt att vi alla hjälps åt att följa de restriktioner som finns för att minska smittspridningen. Det som skiljer sig från tidigare tävlingar är att det inte kommer att hållas några prisutdelningar, ingen publik är tillåten och ingen cafeteria kommer att vara öppen. Mer detaljerad information kommer närmare tävlingsstart.

Trots lite annorlunda tider, så ser vi verkligen fram emot att få träffa er alla på tävlingsbanan igen – på minst en hästlängds avstånd såklart!

Det tredje kvalet planeras att hållas på Djursholms Ridklubb vecka 37, med reservation för gällande läge. Vi hoppas att vi snart kan ge mer information om plats och datum för resterande två kvalplatser.

Mer information om vad som gäller kring tävlingar från den 14 juni hittar du här.
Anmälan till LFC Dressage hittar du här.

Foto: Kim C Lundin