Sissela Smith i topp efter första kvalet i Lövsta Future Challenge Jumping U25

I helgen reds det första kvalet av Lövsta Future Challenge Jumping U25 under Flyinge Indoor Winter Edition. Sissela Smith var den som lyckades plocka flest poäng och är därmed den som ligger i topp i tabellen efter det första kvaltillfället.

Helgen bjöd på flera fina placeringar för de Lövsta- anslutna U25 ryttarna. Sissela Smith tillsammans med CC Holsteiner Breedings fina Charmonix CC var det ekipage som tog flest poäng. De var placerade i samtliga tre starter där höjdpunkten var en andraplats i söndagens 1,50 hoppning. Även Rebecca Hallberg Fisher och Chilli Cat visade framfötterna med en fin femteplats i helgens största klass.

Tvåa i tabellen efter första kvaltillfället ligger Hedda Wallin som tillsammans med Eumosa gjorde två starter under meetinget och var placerad i båda. Ottilia Lundgren och A Brightwood Ursa Major ligger på en tredjeplats tätt därefter. Nästa tillfälle för ryttarna att plocka poäng är på Kungsbacka Ridklubb den 7-10 mars.

Det är kul att säsongen är igång och det första kvalet på Flyinge har bjudit på fina rundor av U25- ryttarna! Det ska verkligen bli roligt att följa ryttarna under säsongen och jag ser fram emot de återstående kvalen, säger Emelie Broman Tegelberg, projektledare för Lövsta Future Challenge Jumping.

Rankingen för Lövsta Future Challenge Jumping U25 hittar du här

 Foto: Yvonne Karlsson