Unga talanger redo inför andra kvalet

På lördag möts morgondagens stjärnor i Lidköping för att jaga nya poäng när det är dags för andra omgången av Lövsta Future Challenge Dressage. Vi ser fram emot att se flera nya ekipage kämpa om topplaceringarna i Lidköping. 

Till Lidköping har flera nya ekipage anslutit till Lövsta Future Challenge och är redo att kämpa om topp-placeringarna. För de Unga Ryttarna har vi bland annat Isabella Tovek, som är anmäld med både Sam Donnerhall och Alva Lander som tillsammans med sin ”Herbie” gör comeback efter en tids tävlingsuppehåll.

Nya talanger har vi även bland de unga hästarna. En av dem är Sofie Relander med Barcelona MV. Förra året red de bland U25 ryttarna men i år gör Sofie gör sitt första år som seniorryttare. Barcelona klarar dock åldersgränsen för de Unga Hästarna, så i år skiftar ekipaget klass helt enkelt.

Jag tycker det ska bli så roligt att få rida Lövsta Future Challenge med Barcelona i år igen. Tävlingarna är alltid så välarrangerade och det ska bli väldigt spännande att se hur vi står oss i unghästklassen med så många andra professionella ryttare”, säger en laddad Sofie Relander.

Det kommer helt klart bli en spännande dag i Lidköping på lördag. För er som inte kan vara med på plats sänder Equisport live. Ni kan följa dem här. 

Foto: Mi Ritzén.